Kütahyada Evlenmek İsteyen Bayanlar

#image_title
Oguzhan eroglu

Evlenmek İstiyorum

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki ben buraya ciddi bir amaç için geldim. Kendime Sadece öyle bir kız arkadaş ya da sıradan bir bayan arkadaş aramıyorum. Ben adam akıllı bir evlilik yapmak istiyorum. Adım Oğuzhan Eroğlu 32 yaşındayım Almanya’da doğdum Almanya’da büyüdüm ancak şu anda Türkiye’de Kütahya’da yaşıyorum. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ikamet ediyorum. Şimdilik bekarım.

Nasipte kısmette varsa bazı şeyler biz istesek de istemesek de zaten gerçekleşiyor fakat yine de insan kendi kaderini kendisi belirler diye bir atasözü var değil mi? O yüzden doğru insanı bulabilmek için birazcık çaba sarf etmek gerektiğini düşünmekteyim. 32 yaşında kahverengi gözlü alkol ve sigara yerine göre kullanan fakat sürekli olarak tiryakisi olmayan bir insanım. Kova burcuyum ve esmerim ortaokul mezunuyum Biraz önce de söylemiş olduğum gibi Almanya’da doğdum Almanya’da büyüdüm. Kütahya’ya sonradan geldim.

Telegram Instagram Facebook Twitter gibi sosyal medya mecralarını aktif olarak kullanan birisiyim. Eğer isterseniz bana sosyal medya mecralarım aracılığı ile ulaşabilirim ve daha kolay bir şekilde iletişim sağlayabilirsiniz. Kamp yapmayı gezmeyi falan severim 20-25 yaş arası ve üzeri bayanlarla ilgileniyorum evlenmek istiyorum.

Yönetici açıklaması: Kütahya’da evlenmek isteyen olgun ve dul bayanların WhatsApp evlilik ilanları cep telefon numaraları ve WhatsApp evlilik grupları, Kütahya’da evlilik düşünen türbanlı tesettürlü kapalı bayanlar , Kütahya evlilik siteleri evlilik ilanları, Kütahya’da evlenmek isteyen 20 yaş 30 yaş 40 yaş 50 yaş 60 yaş arası ve üzeri emekli olgun kimsesiz bayanlarla tanışma arkadaşlık sohbet gibi birçok konuda sitemizde daha fazla faydalanabilmek için sizler de kendinize ücretsiz olarak profil oluşturabilirsiniz.

Evlenmek İstiyorum
Adana
Tavsanli
Bekar
Türk
1.60 ve 1.70 Arası
Kahverengi Gözlü
32 Yaşında
Biraz Göbekliyim
Evet
Hayır
Aylık 10 Bin Tl ve Üzeri
Serbest Meslek
Ortaokul Mezunu
Esmer
Kova Burcu
Hayır Çocuğum Yok
Evet
Evcil Hayvan Beslemiyor
Evet
Evet Telegramım Var
İnstagram Kullanıyor
Hayır Arabası Yok
Evet Ev Sahibi
Kamp Yapmayı Seviyor - Gezmeyi Seviyor -
20 - 25 Yaş ve Üzeri Bayanlar,

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*